přehledy, statistiky, analýzy a další zajímavé informace nejen o developerském trhu

úterý 29. března 2016

Sezóna týmových programů právě začíná


Jarní sezóna je pro teambuildingovou akci jako stvořená! Rozkvetlá příroda a slunečné počasí v době, kdy většina z nás ještě nemá dovolenou, je vhodnou příležitostí, jak docílit toho, aby se týmový program opravdu také povedl. 

Aby vše klaplo, jak má, je lepší si co nejvíce detailů naplánovat dopředu. Nejdříve je třeba si ujasnit, co od teambuildingu očekáváte. Pokud to s pořádáním akce myslíte opravdu vážně, je třeba si odpovědět na celou řadu otázek: tedy zda se chcete například spíše zaměřit na volnočasové aktivity, nebo celou akci pojmout seriózněji – třeba formou workshopů a dalších forem vzdělávání a informování o tom, co se ve vaší organizaci děje a kam dále směřujete. Od toho, zda bude Event orientovaný buď více na stmelování kolektivu, či zvýšení informovanosti, se bude odvíjet jeho aranžmá. Možná je ale kombinace obou přístupů, kdy dopoledne běží školicí či jiný pracovní program, odpoledne je určeno výletům a večer zábavě.

Přípravu a organizaci přenechte profesionálům, kteří s tím mají bohaté zkušenosti a dokáží vše připravit tak, jak potřebujete. Vyberou vám nejen vhodnou lokalitu, kde vše proběhne, ale i doporučí program, jenž bude ušit na míru vašim očekáváním. Na jedné straně může být „ulítlejší“, na druhé naplánovaný do posledního puntíku. Vyberou nejvhodnější konferenční prostory, školitele a připraví návrh volnočasové části celého týmového programu.

Experti na pořádání teambuildingových akcí vám budou oporou i v dalších zásadních záležitostech, a to včetně ubytování. Ušetří vám tak nejen čas a peníze, ale mnohdy i nervy. Díky nim nebudete muset řešit celou řadu problémů, které by na vás mohly jinak čekat.

Petr Chaloupka, UP Events

Žádné komentáře:

Okomentovat