přehledy, statistiky, analýzy a další zajímavé informace nejen o developerském trhu

čtvrtek 28. dubna 2016

ARTN: Trend report 2016


Každoročně vychází pod záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí odborná studie považovaná za nejobsáhlejší přehled českého realitního trhu. Letošní 9. edice staví tradičně na stanoviscích a erudici autorského kolektivu, který tvoří oslovených 18 expertů z hlavních segmentů v oblasti real estate, a opětovně i na výsledcích pravidelného novoročního průzkumu ARTN mezi více než 150 realitními profesionály. Mezi jedním z hlavních přispěvatelů byl znovu Marcel Soural.

Publikaci je možné si bezplatně stáhnout nebo objednat v tištěné verzi na webu artn.cz

Marcel Soural, předseda představenstva a generální ředitel společnosti, zároveň zůstává členem devítičlenné správní rady ARTN. Shodli se na tom členové valné hromady asociace, kteří hlasovali jak o složení řídících orgánů, tak o strategických prioritách pro příští rok. Vedle Marcela Sourala jsou členy této rady také například Jiří Pácal z Central Europe Holding, Lenka Kostrounová z ČSOB nebo Petr Palička z Penta Investments.

Funkce prezidentky se již patnáctým rokem v řadě ujímá Zdenka Klapalová, partnerka českého zastoupení mezinárodní společnosti Knight Frank a členka řídícího výboru Knight Frank pro Evropu. Nastartované změny vedoucí k větší profesionalizaci asociace podpoří nová moderní vizualizace loga.

Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí v dubnu také představila svým členům nový vizuál loga, který je součástí celkového redesignu ARTN. Asociace se k tomuto kroku rozhodla u příležitosti letošního 15. výročí svého vzniku. Z předložených 16 návrhů zvítězil koncept agentury AD13, který podtrhuje moderní vizualizaci a současně respektuje historii loga, jež ARTN dobře sloužilo 15 let.





Žádné komentáře:

Okomentovat